Kunstobjecten

Pagina 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13 / 14


256: Yvonne van Oosterhout - Poezen 1

Poezen 1

Acryl op canvas 50x50cm

Yvonne van Oosterhout - Terheijden (NL)
geboren 1949 - Breda (NL)

"Ik heb op de Kunstacademie Arendonk (B) gezeten. Het werk wat ik maak heeft vele varianten zowel in olieverf, acryl en pastel krijt. Met welke materialen ik ook werk, het blijft heerlijk om er een stukje gevoel in te leggen dat anderen aanspreekt. De illustraties in het kinderprentenboek Merlijn en Luna zijn door mij getekend. Het is fantastisch om op deze manier ook kinderen te bereiken en te inspireren".
http://www.kunststijl.com

Startbod: €30,-

   Hoogste Bod: € 30,-   (1 bod)
   door B. Corten op 25/10 om 21:23u


257: Saskia Knol - gonna get ye

gonna get ye
gonna get ye

Pastelpotlood op papier in lijst 30x30cm

Saskia Knol - Froombosch (NL)

"Mijn naam is Saskia Knol (30) woonachtig in Froombosch (NL). Als kind mocht ik al graag tekenen, met name dieren. En sinds een paar jaar heb ik tekenen met pastelkrijt/potloden ontdekt. Sindsdien teken ik graag dierenportretten. Ik vind de veiling van Cat Shelter een geweldig idee en draag graag op deze manier mijn steentje bij.

Voor meer van mijn werk kijk op:
https://skart-pastels.weebly.com/

Startbod: €25,-

   Hoogste Bod: € 35,-   (in het totaal: 3 biedingen)
   door B. Vleugels op 27/10 om 18:19u


258: Ilona Romijn - Waardebon

Waardebon

De passie van Ilona is tekenen. "Tekenen is mijn passie zolang ik mij kan herinneren, eerst met grafiet. Portretten van mensen en dieren. Sinds ik pastel ontdekt heb ben ik om, ik wil in kleur werken en dan vooral dieren. Ik richt mij op dieren, want daar ligt mijn hart. Ik portretteer met liefde Uw huisdier als aandenken of geschenk. Hierbij streef ik ernaar de uitstraling en het karakter van het dier op te vangen en weer te geven op papier."

Ilona schenkt onze veiling een waardebon voor een huisdierportret in pastelpotlood/krijt met het formaat 24x30 cm.
De hoogste bieder bezorgt Ilona een goede, duidelijke foto en regelt de verzending rechtstreeks met haar. Verzendkosten zijn voor de (hoogste)bieder.

Als voorbeeld zie je de tekening die Ilona vorig jaar voor haar hoogste bieder maakte.
https://drawingsbyilona.wixsite.com/dbyi

Startbod: €35,-

   Hoogste Bod: € 80,-   (in het totaal: 9 biedingen)
   door M. brosens op 19/10 om 13:37u


259: Lilian Biermans - Nieuwsgierig

Nieuwsgierig
Nieuwsgierig

Olieverfschilderij van een Hereford kalf in wit houten baklijst 30x30cm

Lilian Biermans - Molenbeersel (B)
geboren - Herkenbosch (NL)

"Ik ben Lilian en woon in Belgisch Limburg.

Sinds 2002 ben ik bezig met schilderen. Ik heb geen opleiding in de schilderskunst gehad, maar heb wel een aantal cursussen gevolgd. Dit doe ik momenteel nog steeds om de technieken te verfijnen en mijn eigen "signature" nog meer achter te laten.

Het meest uitdagende is voor mij om, naast de uiterlijke gelijkenissen, ook juist het karakter naar voren te laten komen in een portret zodat er nog erkenning is.

Ik heb mijn eigen stijl ontwikkeld door veel te experimenteren met verschillende materialen en mijn eigen "fingerspitzengefuehl" te volgen. Mijn focus ligt op dit moment bij het schilderen van dieren. Zij nemen een bijzondere plaats in mijn leven in. Zij zijn puur, de ogen trekken meteen de aandacht en geven het karakter aan van het dier. Zij zijn prachtig om te zien, het is een uitdaging om ze te "vangen" op het doek.

Naast mijn eigen ontwerpen schilder ik ook in opdracht en maak hierbij gebruik van foto's. Ik werk grotendeels met olieverf, de website geeft je een indruk van mijn werk. Reacties zijn altijd welkom en contact opnemen is mogelijk via info@lilianbiermans.be of volg me via facebook."
http://www.lilianbiermans.be

Startbod: €35,-

   Hoogste Bod: € 50,-   (in het totaal: 4 biedingen)
   door P. Verleysen op 25/10 om 07:40u


260: Nancy Michiels - Als de kat van huis is dansen de muizen

Als de kat van huis is dansen de muizen

Olieverfschilderij 40x30cm

Nancy Michiels - Aarschot (B)

"In de jaren 90 heb ik mijn kunstopleiding genoten in de kunstacademie van Aarschot, eerst tekenen, dan schilderen. Toen het in mijn leven drukker werd door werk en kinderen stond mijn creativiteit op een laag pitje, maar sinds enkele jaren heb ik terug de tijd gevonden om mij uit te leven in mijn schilderijen en schetsen. Meestal haal ik mijn inspiratie uit de natuur, (wilde) dieren en vogels.

Wil je me beter leren kennen, neem gerust een kijkje op mijn website: nancy-michiels.exto.nl of volg mij op Instagram (nancy68_art) of FB (nancy.michiels.71)."
http://www.nancy-michiels.exto.nl

Startbod: €35,-

   Hoogste Bod: € 80,-   (in het totaal: 7 biedingen)
   door A. Feyen op 26/10 om 23:59u


261: Nathalie Booltink - Happy Buddha Cat

Happy Buddha Cat
Happy Buddha Cat

Gemaakt op canvas board met gouache zwart en goud in een goudkleurige lijst 24x30cm

Nathalie Booltink - Amsterdam (NL)
geboren 1986

"Mijn naam is Nathalie Booltink en ik ben autodidact. Ik vind het heel leuk om creatief bezig te zijn en de ideeën in mijn hoofd om te zetten naar iets tastbaars. De technieken die ik gebruik leer ik mezelf aan. Op dit moment werk ik in een naaiatelier met mensen die door verschillende redenen een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Naast creatief bezig zijn heb ik een grote passie voor katten. Wat zijn het toch bijzondere dieren! U kunt contact met mij opnemen door te mailen naar n.booltink@outlook.com".


Startbod: €25,-

   Hoogste Bod: € 25,-   (1 bod)
   door P. Verleysen op 24/10 om 22:28u


262: Jiska Hofland - Je t'aime

Je t'aime

Acrylics Golden Open op katoen 40x60cm

Jiska Hofland - Leusden (NL)
geboren 1972 - Leusden (NL)

"Al aardig wat jaren doe ik mee aan deze veiling, lang voordat ik zelf katten in huis nam, nu 3 (waarvan 2 rescues en 1 van een goede fokker) van deze geweldige diertjes in huis en is het huis omgetoverd tot katten paradise met vele zelfgemaakte klimbomen, hoge slaap en hang plekken en een ruim afgezette tuin. Katten schilderen, met hun prachtige sprekende ogen vind ik zalig om te doen. Ik schilder meestal met Acrylics Golden Open en ben autodidact."


Startbod: €35,-

   Hoogste Bod: € 45,-   (in het totaal: 3 biedingen)
   door C. van Heerde op 08/10 om 15:51u


263: Agnes Stas - Set Felicitatiekaarten

Set Felicitatiekaarten

3 stuks felicitatiekaarten met envelop

Agnes Stas (B)

Agnes houdt zich o.a. bezig met het maken van kerstkransen, het decoreren van hout, het maken van bedrukte kaarsen aan de hand van foto's, het bewerken van eieren alsmede het maken van kaarten voor o.a. verjaardag, huwelijk, etc. Ook maakt zij uiltjes en sleutelhangers in stof met afbeelding van poezen en andere dieren.

Meer info via: agnes.stas@telenet.be of via
http://www.agnesonline.be

Startbod: €5,-

   Hoogste Bod: € 5,-   (1 bod)
   door Y. Van Kerchove op 12/10 om 00:30u


264: Agnes Stas - Set Kaarten 1

Set Kaarten 1
Set Kaarten 1

3 stuks kaarten met envelop

Agnes Stas (B)

Agnes houdt zich o.a. bezig met het maken van kerstkransen, het decoreren van hout, het maken van bedrukte kaarsen aan de hand van foto's, het bewerken van eieren alsmede het maken van kaarten voor o.a. verjaardag, huwelijk, etc. Ook maakt zij uiltjes en sleutelhangers in stof met afbeelding van poezen en andere dieren.

Meer info via: agnes.stas@telenet.be of via
http://www.agnesonline.be

Startbod: €5,-

   Hoogste Bod: € 5,-   (1 bod)
   door Y. Van Kerchove op 05/10 om 00:19u


<Vorige Pagina<

>Volgende Pagina>Je bent niet aangemeld