Kunstobjecten

Pagina 1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 13 / 14 / 15 / 16 / 17 / 18 / 19


201: Martine Coppens - Multiples (Lockdown)

Multiples (Lockdown)

Ets, oplage 20/50, gesigneerd, in lijst 30x40cm

Martine Coppens - Nethen (Grez-Doiceau) (B)
geboren 1956 - Hasselt (B)

Martine Coppens is gehuwd met een boswachter en moeder van twee kinderen. Ze schildert haar poezen in haar atelier aan het bos. Haar liefde voor dieren en in het bijzonder voor de kat, bracht haar ertoe zich te specialiseren in dit thema. Ze maakt zowel fantasierijke humoristische composities als realistische portretten. Haar etsen zijn het resultaat van haar verbeelding en haar studie van deze interessante techniek.

Martine werkt met de volgende technieken: olie en acryl op doek, pastel, houtskool, waterverf, Chinese inkt op papier, etsen, linografie, keramiek.

Vorming:
Grafiek , Akademie voor Schone Kunsten te Anderlecht (B)
Tekenen, Koninklijke Akademie voor Schone Kunsten te Brussel (B)
Boetseren, Akademie voor Schone Kunsten te Leuven (B)
Etsen, prive-opleiding in Atelier Theo Vanden Broeck te Nethen (Grez-Doiceau) (B)

Martine Coppens stelt permanent tentoon in Galerij Lorelei, Grote Zavel te Brussel (B).


Startbod: €35,-

   Hoogste Bod: € 75,-   (in het totaal: 7 biedingen)
   door B. Vleugels op 25/10 om 19:44u


202: Aurely Scampi - Cadeaubon

Cadeaubon
Cadeaubon

Cadeaubon potloodtekening A3 formaat 297x420mm aan de hand van een aan te leveren foto
Let op: foto 1 is slechts een voorbeeld van de gemaakte tekening van de kat van de hoogste bieder van de veiling 2019 aan de hand van de aangeleverde foto 2

Aurely Scampi (B)

"In de tekenwereld ben ik bekend als Aurely Scampi, 33 jaar en uit het Brusselse. Potloodtekeningen op basis van foto's zijn mijn handelsmerk.

Ik teken van kindsbeen af. Mijn papa, gepassioneerd door kunst en zelf tekenaar, was mijn inspiratiebron. Van mijn 16e tot mijn 22e volgde ik kunstschool. Momenteel deel ik mijn passie voor kunst en dieren ook in mijn beroepsleven. Tekenen is voor mij een vorm van persoonlijke expressie. Wat me raakt in het leven probeer ik in mijn werken tot uiting te brengen. Ik teken in zwart-wit omdat ik vooral de eigenheid en uitdrukking van een dier naar voren wil brengen en niet zijn kleur of een achtergrond.

Verdere informatie: aurely.scampi@gmail.com.
http://www.facebook.com/TraitDeCrayon".

Startbod: €25,-

   Hoogste Bod: € 30,-   (in het totaal: 2 biedingen)
   door S. borghs op 25/10 om 17:43u


203: Claudia - Langhaar 1

Langhaar 1

Tekening grafietpotlood 20x30cm in lijst

Claudia is in 2011 afgestudeerd aan de kunstacademie en maakt sindsdien huisdierenportretten. Zij woont en werkt in Amsterdam (NL) en doneert de gehele opbrengst van haar werkjes aan goede doelen.
http://www.kattenportretten.nl

Startbod: €20,-

   Hoogste Bod: € 20,-   (1 bod)
   door C. van Heerde op 21/10 om 10:05u


204: Claudia - Langhaar 2

Langhaar 2

Tekening grafietpotlood 20x30cm in lijst

Claudia is in 2011 afgestudeerd aan de kunstacademie en maakt sindsdien huisdierenportretten. Zij woont en werkt in Amsterdam en doneert de gehele opbrengst van haar werkjes aan goede doelen.
http://www.kattenportretten.nl

Startbod: €20,-

   Hoogste Bod: € 25,-   (1 bod)
   door E. Dekempe op 24/10 om 18:40u


205: Lilian Biermans - Bruce

Bruce
Bruce

Olieverf op linnen 50x60cm in bruin houten baklijst

Lilian Biermans - Molenbeersel (B)
geboren - Herkenbosch (NL)

"Ik ben Lilian en woon in Belgisch Limburg.

Sinds 2002 ben ik bezig met schilderen. Ik heb geen opleiding in de schilderskunst gehad, maar heb wel een aantal cursussen gevolgd. Dit doe ik momenteel nog steeds om de technieken te verfijnen en mijn eigen "signature" nog meer achter te laten.

Het meest uitdagende is voor mij om, naast de uiterlijke gelijkenissen, ook juist het karakter naar voren te laten komen in een portret zodat er nog erkenning is.

Ik heb mijn eigen stijl ontwikkeld door veel te experimenteren met verschillende materialen en mijn eigen "fingerspitzengefuehl" te volgen. Mijn focus ligt op dit moment bij het schilderen van dieren. Zij nemen een bijzondere plaats in mijn leven in. Zij zijn puur, de ogen trekken meteen de aandacht en geven het karakter aan van het dier. Zij zijn prachtig om te zien, het is een uitdaging om ze te "vangen" op het doek.

Naast mijn eigen ontwerpen schilder ik ook in opdracht en maak hierbij gebruik van foto's. Ik werk grotendeels met olieverf, de website geeft je een indruk van mijn werk. Reacties zijn altijd welkom en contact opnemen is mogelijk via info@lilianbiermans.be of volg me via
http://www.lilianbiermans.be

Startbod: €40,-

   Hoogste Bod: € 45,-   (in het totaal: 2 biedingen)
   door B. Vleugels op 25/10 om 18:43u


206: Anita Timmers - Cadeaubon

Cadeaubon

U biedt op een cadeaubon die recht geeft op een tekening van een (huis)dier naar keuze, getekend met pastelpotlood en krijt op A4 of A3-formaat aan de hand van een duidelijk aan te leveren foto.
Let op: de getoonde foto is een voorbeeld en is de tekening die Anita getekend heeft als invulling cadeaubon veiling 2019 en is geplaatst met toestemming baasje.

Anita Timmers - NL

"Mijn naam is Anita, ik ben 40 jaar en woon in Nederland.

Al zolang ik mij kan herinneren, ben ik op allerlei manieren creatief bezig. Als kind kleurde ik graag en tekende ik paarden met grafiet, maar ik kreeg de tekeningen nooit zo realistisch als ik graag wilde. Eind 2017 trok het tekenen me weer erg en kwam ik er achter dat pastelpotloden en krijt mij goed liggen en ik daarmee dieren bijna levensecht kan weergeven. Ik teken het liefst wilde dieren, boerderijdieren en huisdieren, onder de naam AE pastel art.

Ik werk in opdracht, als mensen hoge kwaliteit foto’s van hun geliefde (huis)dier sturen ga ik aan de slag om alle haartjes, details enzovoort zo realistisch mogelijk te krijgen. Voorbeelden van mijn tekeningen zijn te vinden op mijn website
http://www.facebook.com/aepastelart

Startbod: €25,-

   Hoogste Bod: € 60,-   (in het totaal: 7 biedingen)
   door K. Martens op 25/10 om 19:23u


207: Carine Moonen - Mondmasker Poezensnuitjes

Mondmasker Poezensnuitjes
Mondmasker Poezensnuitjes

Zelfgemaakt mondmasker met poezensnoetjes. Kan aan beide kanten gedragen worden, kan gewassen worden op 60 graden en er kan een filter in.

Carine Moonen (B)

"Ik ben Carine Moonen, geboren in Turnhout (B) in 1969. Ik ben mijn hele leven een poezenvriend geweest, een leven zonder poezen kan ik me niet voorstellen. Sinds 2014 ben ik een opvanggezin van Cat Shelter en dat doe ik met liefde en plezier, met veel toewijding."


Startbod: €5,-

   Hoogste Bod: € 25,-   (in het totaal: 4 biedingen)
   door A. GEERTS op 05/10 om 21:21u


208: Carine Moonen - Dominique

Dominique

Afdruk van een zelfgemaakte foto van opvangkitten Dominique op canvas 30x40cm, kan opgehangen worden

Carine Moonen (B)

"Ik ben Carine Moonen, geboren in Turnhout (B) in 1969. Ik ben mijn hele leven een poezenvriend geweest, een leven zonder poezen kan ik me niet voorstellen. Sinds 2014 ben ik een opvanggezin van Cat Shelter en dat doe ik met liefde en plezier, met veel toewijding."


Startbod: €10,-

   Hoogste Bod: € 10,-   (1 bod)
   door M. Vos op 08/10 om 12:12u


209: Carine Moonen - Penceeltje

Penceeltje

Afdruk van een zelfgemaakte foto van opvangkitten Penceeltje op canvas 30x40cm, kan opgehangen worden

Carine Moonen (B)

"Ik ben Carine Moonen, geboren in Turnhout (B) in 1969. Ik ben mijn hele leven een poezenvriend geweest, een leven zonder poezen kan ik me niet voorstellen. Sinds 2014 ben ik een opvanggezin van Cat Shelter en dat doe ik met liefde en plezier, met veel toewijding."


Startbod: €10,-

   Hoogste Bod: € 16,-   (in het totaal: 3 biedingen)
   door K. Verstraeten op 24/10 om 21:18u


<Vorige Pagina<

>Volgende Pagina>Je bent niet aangemeld